L'actualitat de Friman

Un espai de comunicació modest on explicar-vos tot allò que ha esdevingut o esdevindrà actualitat a Friman, Espai6, Botigues Garoina, Friman Logístics i frimanGO. El lloc on estareu informats de tot allò que és remarcable a la nostra companyia. 

17.09.2021

Tardor a la taula

El nou catàleg Friman ja s'està distribuint!

L'equip comercial de Friman ja distribueix el nou catàleg corresponent a setembre-novembre d’enguany; Tardor a la taula.

Hi trobaràs una àmplia selecció de productes òptims per la nova estació que ja s'ensuma. També hi tenim unes pàgines dedicades a productes excel·lents per a les botigues de queviures i uns tips de màrqueting per ajudar-te a augmentar ingressos…

Si vols consultar-lo ara mateix fes-ho a:

  1. CONSULTA EN LÍNIA: http://frimancdn.com/MQT/CT/2109_tardor

  2. PDF DE DESCÀRREGA: http://frimancdn.com/MQT/CT/2109_tardor/202109_tardor.pdf

A Friman, experiència alimentària, disposem d'un assortit de més de 3.000 referències per assaborir-lo, un assortit per gaudir-lo o per fer-lo gaudir als teus convidats i clients.

19.08.2021

Un gest pel planeta

Un pla per contribuir a la protecció del medi ambient

  • Amb la voluntat de contribuir a una mobilitat més sostenible i de respecte al medi ambient, potenciem la modernització de la nostra flota amb l’adquisició de nous vehicles híbrids.

  • L’adquisició d'aquests vehicles continuarà fins a completar tota la flota amb l’objectiu que els cotxes i camions de Friman siguin més eficients.

Preveiem, amb aquest gest, la reducció d'un 40% d'emissions respecte als models de vehicles comercials anteriors. Aquesta reducció es preveu, en termes generals i de mitjana, la combustió d'uns 280 litres de carburant per any i vehicle. Quan finalitzi la incorporació de la flota comercial, la nostra activitat comercial evitarà l'emissió d'aproximadament 36.000 kg de CO2 anualment (considerant 20 vehicles amb una mitja de 40.000 km anuals).

Els nous vehicles comercials equipen la quarta generació de la pionera tecnologia de motorització híbrida de Toyota que disposen d'una forma intel·ligent de gestionar la potència i de seleccionar quin tipus de propulsió utilitzen. En funció de la calçada i les necessitats del conductor, el nou Yaris Electric Hybrid repartirà d'una forma o altra el treball entre tots dos propulsors. La conducció en ciutats, i més enllà, farà que emetem menys emissions ja que el nou vehicle comercial de Friman funcionarà gran part del temps 100% elèctric.

Un gest pel planeta, és una estratègia de compromís social per a un futur més net, més sostenible, més eficient i més amable amb l'entorn i amb les persones. El pla, a més de la renovació de la flota de vehicles comercials i de logística, inclou, també, l'optimització de les rutes per fer-les més eficients i més sostenibles. També el compromís de la digitalització dels processos administratius (intercanvi electrònic d’informació amb clients i proveïdors, digitalització de processos interns, etc...) que implicarà un menor ús del paper en tots els departaments de la companyia.

A banda, continuem avançant per donar resposta a les noves necessitats del sector de la restauració amb un catàleg que inclou més de 4.000 referències de productes congelats, peix i marisc fresc, refrigerats i productes a temperatura ambient. La nostra empresa, amb més de 50 anys de trajectòria, conserva la seva essència familiar i és avui una de les úniques del seu sector amb capital 100% local. Malgrat les dificultats per les que està passant el sector de la restauració, Friman es planteja noves inversions de futur, amb el convenciment que l’escenari actual generarà noves oportunitats de negoci per a les quals cal estar preparats.

12.11.2019

Friman, un gest pel planeta

Ja circulen els nous vehicles híbrids per a la nostra logística diària. Un petit gest. Una gran aposta pel futur.

 Pel treball logístic diari de Friman es necessita quelcom més que una flota de vehicles lleuger, és necessari un especialista… o, encara millor: tot un equip d’especialistes, un equip que sigui capaç de cobrir les necessitats dels nostres clients, per més exigents que siguin. Un equip capaç de circular per carrers i vies on la resta s’hi atura. Un equip en el que confiar, no només avui sinó també demà.


Tot això ho aconseguim a base d’esforç, d’innovació, de tecnologia i d’eines que ens permetin, a més, tenir cura d'allò que ens envolat. Un petit gest pel medi ambient.

Odoo CMS - a big picture

A partir d’avui Friman encara el futur amb una logística més eficient, més respectuosa amb el medi ambient i amb les persones. Ja circulen per la ciutat de Barcelona i pel Principat d’Andorra els nostres nous camions híbrids.


La tecnologia emprada estableix els arguments en el segment de la logística de distribució alimentària. El motor, equipat amb tecnologia Common Rail i turbocompressor amb turbina de geometria variable, lliura un par de motor elevat a baixes revolucions. A això s'afegeix l'avançat procediment de depuració dels gasos d'escapament, que permet complir les exigències d'Euro VI, la funció d'aturada i arrencada i el nou diagnòstic de bord, així com el nou sistema d'injecció de combustible a alta pressió. 


El sistema de depuració dels gasos d’escapament, el filtre de partícules dièsel tancat, es regenera automàticament. En cas necessari, el conductor de Friman pot activar, també, manualment la regeneració. La combinació del catalitzador per oxidació i el filtre de partícules dièsel depura els gasos d'escapament. Amb aquests nous vehicles podrem reduir en fins un 23% les emissions de CO2 que fins ara.


Estem satisfets del camí que hem emprés i que, estem segurs, que entre tots farem un món més sostenible, més amable amb el medi ambient i millor per a les persones.


L’adquisició d’aquest nous vehicles és una fita important i una aposta ferma de Friman per un futur més net, més sostenible, més amable amb l’entorn i les persones.

 

Friman apareix a la secció d'economia de La Vanguardia

Ahir 23 d'abril de 2019, dia de Sant Jordi, La Vanguardia, de la mà de la periodista @AintzaneGastesi, ens va dedicar un article a la secció d'economia del diari.

Podeu llegir l'article sencer seguint aquest enllaç.

 

17.11.2017

Odoo CMS- Sample image floating

Canviem el web de Friman per oferir-vos un servei més acurat, més còmode, més eficaç

Amb aquest web, que ja podeu visitar i usar, a Friman encetem un camí molt entusiasmant de canvis a nivell tecnològic i de serveis digitals per als nostres clients..

L’obertura d’aquest nou racó farà que l’antiga web, que ens ha prestat un excel·lent servei durant molts anys, hagi de desaparèixer. Ho farem d’una manera esglaonada, però sense pauses, per tal que els qui ja esteu familiaritzats amb l’ús de l’antic web per realitzar les vostres comandes i accedir al nostre catàleg de productes i fitxes tècniques, us resulti molt fàcil el salt al nou Portal del Client.

El nou web de Friman consta de dues parts diferenciades:

  1. El web corporatiu (aquest que esteu veient) que és on la nostra companyia mostra el seu perfil empresarial, dades de contacte, història, localitzacions d’oficines i telèfons i persones de contacte o correus electrònics. També hi trobareu, continguts d’interès sobre els productes que comercialitzem i el perquè comercialitzem d’aquests productes i/o marques i no d’altres.


  2. El Portal del Client és aquell lloc on el nostre client podrà realitzar les seves comandes en un entorn, creiem, molt senzill. En aquest apartat el client, un cop s’hagi registrat al web, podrà accedir a tot el catàleg de l’assortit Friman, podrà veure i descarregar-se també les fitxes tècniques dels productes. Podrà realitzar comandes, consultar les entregues, les factures, la cartera, el seu històric de compres i tot un munt d’util·litats que, de mica en mica, hi anirem incorporant. Tenim moltes idees pensades per ajudar-vos en el vostre dia a dia i tenim moltes ganes de posar-nos-hi!

Com que no volem que la migració al nou web us generi dubtes, teniu el nostre formulari de contacte on us contestarem ràpidament tots els dubtes que us calguin. El nostre equip restarà amatent per resoldre els entrebancs que puguin sorgir amb el canvi, si preferiu un tracte més directe teniu com sempre les mateixes línies de contacte:

Correu electrònic: friman@friman.cat, el telèfon d’atenció al client gratuït: 900 150 723 o podeu contactar amb la centraleta que us derivarà a la persona que us hagi d’atendre: 93 877 30 00. Aquest és i ha estat sempre el nostre compromís envers vosaltres!

Els propers mesos seran un repte extraordinari per a la nostra companyia, aquest nou web és l’inici de tot un munt de propostes que estem preparant i on esperem engrescar-vos a tots i a totes que al llarg de tots aquests anys ens he fet costat, convertint-nos en una empresa sòlida i propera.

Moltes gràcies!

02.10.2017
Odoo CMS- Sample image floating
Friman se suma a l'Aturada de País de dimarts, 3 d'octubre

A AC FRIMAN condemnem la violència exercida per part de les forces de seguretat de l'Estat per intentar impedir la llibertat democràtica del dret de vot del poble català durant el passat diumenge, 1 d'octubre.

Considerem inadmissibles les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s’aplegaren en els col·legis electorals de Catalunya per requisar-los el material per a la votació.

Aquestes pràctiques creiem que són una violació dels drets civils, polítics i de convivència de la societat catalana. Així mateix, expressem la nostra solidaritat i afecte a totes les persones ferides i els hi desitgem la seva ràpida recuperació.

En conseqüència, manifestem que donem suport a l’’Aturada de País’ convocada per més de 40 entitats d’arreu agrupades sota el nom de ‘Taula per la Democràcia’. Tanmateix, fem esment que recolzem qualsevol iniciativa transversal que es pugui convocar i que vagi a favor de la llibertat i la democràcia al nostre país. Per aquest motiu la nostra empresa romandrà tancada durant tota la jornada de dimarts 3 d’octubre d’enguany.

Moltes gràcies.